ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - Uğurlu Ortaokulu

Uğurlu Ortaokulu

Şanlıurfa Eyyübiye merkez İlçesi Uğurlu Mahallesi
Vizyon
Milli değer ve kimliğini kaybetmeden, evrensel eğitim ve öğretim ilkeleri doğrultusunda, Ülkemizin dünya lideri olmasına en büyük katkıyı sağlayan, ülke ve dünya sorunlarına duyarlı, çağdaş, demokratik, yaratıcı, verimli, yeteneklerine uygun mesleği seçebilen, mutlu ve sorumluluk sahibi öğrenciler yetiştiren eğitim, öğretim ortamı oluşturmaktır.
Misyon
Tüm öğrencilerimize eşit imkanlar sunarak onların; demokratik, hür, sağ duyulu düşünüp karar verebilen, soran ve sorgulayan, kendine güvenen, araştırmacı, başkalarının düşüncelerine saygı duyan, milli ve manevi değerlerimize saygılı, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ülkesini seven bireysel ve toplumsal başarıyı yakalayabilmek için sürekli ve planlı çalışmanın gereğine inanmış bireyler yetiştirmek ve onların hayata hazırlanmalarını sağlayacak çalışmalar yapmak için varız.
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
SABAH:07.00-12.40 ÖĞLEDEN SONRA:12.50-17.40
Ulaşım
Öğretmenler için servis mevcuttur.Akçakale ve Harran dolmuşlarıyla da ulaşım sağlanmaktadır.
Servis vardır .
Akçakale sınır kapısına giden uluslararası yol üzerinde bulunmaktadır
il merkezine 19 kilometre uzaklıkta